dissabte, 11 de juny del 2016

Menorca, l'illa del vent i de la llum (Sortida fotogràfica)

©Araceli Merino. Enamorats sota les llums del capvespre. Menorca, 2015. 
Olympus OM-D E-M1, MZuiko 12-40


Menorca, l'Illa del Vent! 
Clar que pels fotògrafs esdevé també l'illa de la llum. Els seus colors i formes, ens obsequien moments irrepetibles. Vista a través de la càmera, Menorca esdevé diferent... màgica, irrepetible.

La gent d'Alguema Cultural m'han tornat a proposar una nova sortida fotogràfica. Aquest cop a Menorca, una de les joies del Mediterrani. Un lloc on el passat megalític, conservat de forma sorprenent, s'embolcalla amb el mar i on el sol de ponent cada vespre ofereix un veritable espectacle.

Aquesta vegada  la idea de la sortida és passar un cap de setmana, amb un itinerari que combina les visites a la Menorca Talaiòtica, amb les navetes i talaiots, les postes de sol, les platges de sorra vermella, i, com no, una passejada per poblets de cases blanques i també pels racons de Ciutadella.

Sovintejarem les sessions fotogràfiques amb els comentaris de l'arqueòloga menorquina Margarita Orfila. Tot plegat farà que ens emportem la visió i sobretot les imatges d’una Menorca diferent, sorprenent i fascinadora, sota les precioses llums del mes de setembre. 


Per a més informació:

Sortida fotogràfica "Menorca diferent"
Dates: del 16 al 18 de setembre 2016 
Correu electrònic
Pàgina Web d'Alguema Cultural
Organitza "Alguema Cultural"

© Araceli Merino. Talaiot. Panorama. Menorca, 2015. 
Olympus OM-D E-M1, MZuiko 12-40

© Araceli Merino. Llums de la posta al Far de Cavalleria. Menorca, 2015. 
Olympus OM-D E-M1, MZuiko 12-40

Traducción · Translation · Traduction