Cursos, Tallers i Exposicions

 


Curs Bàsic d'iniació a la fotografia digital
Curs a l'Escola "ISO 1600 Studio" (Carrer Aribau,6. Mataró (Maresme) 
Dimarts, de 10h a 12h del matí. 8 dies (16 hores) a partir del dia 16 d'octubre
amb Araceli Merino. 

Aquest curs et permet conèixer els aspectes bàsics de la fotografia i poder controlar la nostra càmera a la perfecció. El temari està dissenyat per aprendre d'una manera lúdica incloent sessions pràctiques. Aquest curs està dirigit a tot aficionat a la fotografia que vulgui treure-li el màxim profit a la seva càmera. Serveixen tant càmeres reflex, bridge o compacta (aquesta darrera que tingui opció de configuració manual).Temari:

Conceptes bàsics de la fotografia: Obturació, diafragma, ISO, profunditat de camp ...

Elements d'una càmera, objectius i els seus usos.
Funcionament bàsic d'una càmera rèflex.
La composició: enquadraments, tipus de plans i angles.
Formarts (Raw, Tiff, Jpg...)
Histograma i temperatura de color.

Més informació i inscripcions: hola@iso1600studio.com


Taller "La llum en la fotografia"
Taller de fotografía amb Araceli Merino. 
Dissabte 10 de novembre a Can Trullol, Cabanelles (Alt Empordà)

Comprendre els efectes de la llum en les nostres càmeres és bàsic per aconseguir la millor fotografía a cada instant.  Sigui quina sigui la càmera que utilitzem, la llum  sempre te un paper essencial. 

Us proposem un taller de dia complet (matí i tarda) destinat  a aconseguir que la llum no jugui en camp contrari. Aprenguem a coneixer quin és el millor moment del dia per fer segons quines fotografies, descobrim com aprofitar la llum en les composicions i a utilitzar els recursos que les càmeres ens ofereixen per treure el màxim profit tant de la llum natural com de l’artificial. La finalitat és aconseguir la millor imatge siguem on siguem, a cada moment del dia o a cada estació de l’any…!

Més informació i Inscripcions: Web d'Alguema CulturalViatge Fotogràfic "Nàpols, Pompeia, el Vesuvi i la Costa Malfitana"
Viatge fotogràfic amb Araceli Merino. 
Del dimecres 5 al diumenge 9 de desembre del 2018 (Pont de la Puríssima)
(Organització tècnica: agència de viatges Tourist Forum).

Passejar pels carrers de l’antiga Pompeia és una experiència que no deixa indiferent ningú. La vida quotidiana juntament amb la tragèdia que es palpa a cada pedra, a cada carrer, davant un forn de pa o una taverna, son tan evidents que és inevitable alçar els ulls i contemplar el Vesuvi que sembla vigilar tot el golf, amenaçador.

Us proposem un viatge, pensat per a fotògrafs, a un dels llocs amb més atractiu d’Itàlia: l’agitada Nàpols, la Pompeia fascinant, el Vesuvi misteriós i l’extraordinària costa Amalfitana amb els seus pobles pintorescos (Amalfi, Positano..) situats en enclavaments típicament mediterranis i amb un encant i bellesa extraordinaris.

PROGRAMA
5 de desembre: sortida amb vol directe Barcelona-Nàpols.
6 de desembre: Visita a Pompeia amb transport i guia privada (dues hores en castellà) i amb temps lliure per fer fotografies. 
7 de desembre: Matí lliure per Nàpols. Tarda pujarem al Vesuvi (depenent de metereologia), amb transport i guia privats.
8 de desembre: La costa Amalfitana (Sorrento, Positano, Amalfi) amb guia (castellà) i transport privats  per al nostre grup. Aquest recorregut dura tot el dia.
9 de desembre: Dia de passejada lliure per Nàpols i rodalies (opcions: Ercolano, Museu Arqueològic, Fira de pessebres a Sant Gregorio Armeno, claustre de Santa Clara, port de Santa Lucia, etc…). Al vespre trasllat a l’aeroport i tornada a Barcelona amb vol directe.

Més informació i inscripcions: Web d'Alguema Cultural


Traducción · Translation · Traduction