Cursos, Tallers i Exposicions

 


Taller "Fotografiant estrelles"
Dissabte 25 de novembre, a partir de les 16.00h.
l'Escola de fotografia ISO1600 Studio de Mataró (Carrer Aribau, 6)

Des de l'Escola ISO9600 Studio de Mataró, em proposen repetir el taller "Fotografiant estrelles", arran de l'èxit de les edicions anteriors. Una nova oportunitat per apropar-nos a la tècnica i algun truquet per fer fotografia d'estrelles, Startrails, ubicar la via làctia o com trobar la Estrella Polar. 

Qui no ha aixecat la mirada contemplant la immensitat de la nit? Qui no s’ha quedat fascinat mirant un cel estrellat? Us proposem una activitat que us animi a agafar el vostre equip fotogràfic, perdre la por a fer servir la càmera de nit i aconseguir unes fotografies sorprenent. 

Aprendrem a fotografiar Estrelles fixes, la Via Làctia i estrelles en moviment (Circumpolar o Star Trail). També veurem com influeix la llum de la lluna o la contaminació lumínica, així com el material més adequat que necessitarem, acabant amb el processat i post-producció de les imatges. 

Horari: 
- Dia 25 de novembre
- Sessió Teòrica de 16h a 20h aprox.
- 1 hora per sopar
- Sortida pràctica a una localització escollida i farem fotografies fins que el cos aguanti

Preu: 75€

Més informació i inscripcions: hola@iso1600studio.com
-----------------------------------
· "Passejada Matinal al Delta del Llobregat"


Nova Data: Diumenge 14 de gener 2018, de 10.00h a 13.00h 

DARRERES PLACES!!! 

Data: Diumenge 12 de novembre 2017, de 10.00h a 13.00h 
PLACES ESGOTADES!!! 

Ara que ja ha tornat la tardor, des d'Alguema Cultural em tornen a proposar de fer una passejada fotogràfica. Per molts segur que diferent i original, en un lloc ben pròxim, molt atractiu i alhora sorprenent: el Delta del Llobregat. 

Com tots els deltes, el del Llobregat amaga una gran biodiversitat. Sense gaire esforç i més enllà de la singularitat del seu paisatge, s'hi poden retratar tortugues i aus aquàtiques camuflades entre la vegetació pròpia dels aiguamolls. També descobrir-hi antigues edificacions funcionals en desús, de gran atractiu fotogràfic i poder evocador. És impossible atansar-s'hi i no quedar motivats per aquells escenaris testimoni del passat, ara perfectament restaurats però alhora amarats d’aïllament. I per arrodonir tenim les impressionants vistes dels avions fent les seves maniobres d’aproximació a l’Aeroport del Prat. 

La combinació de tots aquests elements és una veritable temptació a agafar la càmera per capturar totes aquelles imatges. 


Més informació i Inscripcions 
e-mail: acabanelles@gmail.com
webAlguema Cultural


Traducción · Translation · Traduction