diumenge, 19 d’abril del 2015

Sau, set anys després

© Araceli Merino, Llums de tarda al Pantà de Sau. Abril 2015 
Nikon D810, Nikkor 24-70 

Una vegada més, i ja en van vuit, aquest d'abril he volgut recordar la tarda del dimecres 9 d'abril de 2008, quan després de visitar l'antic poble de Sau (Osona), aleshores emergit entre les aigües arran d'una profunda sequera, vaig decidir encetar aquest blog. D'aquesta manera he seguit mantenint aquesta tradició estrictament personal, convertint-la en una activitat cíclica. Els silencis de tots aquests capvespres i la singularitat de les diferents llums que s'hi han anat mostrant han esdevingut sempre un entorn perfecte per fer balanç de passat i pensar desitjos de futur. Ja veieu que Sau
és també una excusa peculiar per a la celebració d'aniversari que he anat repetint el 2009, el 2010, el 2011el 2012 el 2013, el 2014 i enguany, que no ha estat cap excepció. Una serena i contemplativa llum de tarda ens obsequiava aquests reflexos sobre l'aigua. A part, el nivell de l'embassament estava a més del 90%, potser el més alt que recordo haver vist. Curiosament també ha estat per a mi un dels anys més intensos d'activitat fotogràfica: Classes, sortides, tallers, sessions, etc... potser per això també he estat una mica menys activa a les xarxes socials.

Suposo que s'intueix, però us confesso  que sóc feliç amb una càmera a la ma, sempre a la recerca de llums, paisatges, persones i moments preciosos que reviuen en contemplar-los al monitor de l'ordinador. Però també ho sóc quan tinc l'oportunitat de compartir la meva feina, experiència i entusiasme a través de les diferents activitats que podreu trobar anunciades a la secció "Cursos, tallers, Exposicions" d'aquest bloc, a Facebook i de tant en tant al Twitter.

El 2016 ja està anotada la cita amb Sau el dia 9 d'abril. Serà dissabte. Si res no ho impedeix allà em tindreu, amb el mateix esperit de llibertat del primer dia.

4 comentaris:

Alberto Hugo Rojas ha dit...

AMAZING PLACE AND PIC

ANRAFERA ha dit...

Bonita panorámica; como el lugar.
Luz y tonos preciosos, así como el detallista reflejo.
Felicitaciones.
Saludos.
Ramón

isabel ha dit...

I que sigui per molts anys!!
Nosaltres també estarem esperant a veure quina imatge ens regales.
La teva felicitat es transmet...
Continua així!

Obat Pemecah Batu Empedu ha dit...

Vi tu blog es muy bueno, sobre todo pagerank es también muy alto. lo fácil y rápido para lograr buenos resultados como tu blog? Gracias

Traducción · Translation · Traduction