dimarts, 17 d’abril del 2018

Sau, 10 aniversari!!

©Araceli Merino, Dia de pluja al Pantà de Sau. Abril 2018 
Nikon D810, Nikkor 24-70

He tornat a Sau i ja son 10 anys d'aquella tarda del dimecres 9 d'abril de 2008. La resta de la història segur que molts ja la coneixeu: després de visitar l'antic poble de Sau (Osona), aleshores emergit entre les aigües arran d'una profunda sequera, vaig decidir començar la singladura d'aquest blog, que segueixo mantenint perquè m'agrada, encara que sóc sóc més activa al Facebook. El Bloc, però, segueix actiu per a tots aquells que, com jo, encara ens hi ve de gust aturar-nos de tant en tant.  
Clar que Sau segueix essent l'excusa personal per a la celebració d'aniversari que fidelment he anat repetint el 2009, el 2010, el 2011el 2012el 2013, el 2014, el 2015, el 2016, 2017 i aquest, com podeu veure. 

Aquesta vegada, a diferència de fa 10 anys, la pluja ha estat molt generosa. Una primavera que no ha parat d'obsequiar-nos dies rúfols, amb núvols plens d'aigua i no ha estat fins el dia en que he penjat aquesta foto que el sol ha tornat a lluir generosament. Però la premissa segueix sent la mateixa... L'aigua és vida!

Els bons desitjos de futur s'amunteguen, tant personals com per a tots plegats. També els projectes professionals que, com ja vaig dir el darrer any, segueixen sent molt engrescadors. 


Gràcies a tots els que d'una manera o d'una altra m'heu acompanyat i em seguiu acompanyant en aquesta sigladura. Seguim caminant i fotografiant!

2 comentaris:

Josep M. ha dit...

Em quedo amb la última frase: " Seguim caminant i fotografiant!"Endavant!!

ANRAFERA ha dit...

...a seguir! Felicitaciones.
Bonita foto.
Un abrazo.
Ramón

Traducción · Translation · Traduction