divendres, 1 de gener del 2016

Sortida fotogràfica per "La Mancha" (Setmana Santa 2016)

©Araceli Merino, Capvespre sobre els molins d'Herencia (Ciudad Real), La Mancha, 2010.
Olympus E-3, Zuiko 12-60

Un dels paisatges més fascinants i de gran potència fotogràfica el constitueixen els Molins de vent de La Mancha. La llum i l’estètica de les terres manxegues juntament amb l’encant dels pobles per on el Quixot va passejar els seus deliris, ens ha animat a organitzar una ruta fotogràfica perseguint els molins, els pobles i les millors perspectives manxegues en fort contrast amb la nostra llum mediterrània.

PLACES EXHAURIDES!!!

Aprofitant els dies festius de la Setmana Santa 2016, del 25 al 28 de març, i organitzat pels amics d'Alguema Cultural, farem un recorregut especialment pensat per a aimants de la fotografia durant el que sovintejarem escenaris d'una fotogènia extraordinària, fent moltes fotos i resolent els problemes tècnics que vagin sorgint per tal d'aconseguir capturar imatges espectaculars.

A més, Alguema Cultural ens proposa que la millor fotografia de cadascun dels participants que ho vulguin formi part d’una exposició que tindrà lloc durant el tradicional "Dia sense pressa" que enguany es farà a Can Trullol (Cabanelles, Alt Empordà) el dissabte 9 de juliol, centrat en el 400 aniversari de les figures de Shakespeare i Cervantes.

Més informació i Inscripcions: Web d'Alguema Cultural

1 comentari:

ANRAFERA ha dit...

Bonita fotografía. Preciosa la luz y tonalidades.
Que te vaya todo bien en este año que hemos comenzado...salud!
Un abrazo.
Ramón

Traducción · Translation · Traduction