dissabte, 8 de novembre del 2014

Escapada a la Venècia de Canaletto


©Araceli Merino, Rio dei Mendicanti. Venècia, 2013.
Nikon D-800, Nikkor 24-70
©Antonio Canal "Canaletto", Rio dei Mendicanti. Venècia, 1724

Una de les experiències més interessants que he viscut en els darrers anys ha estat la de d'emular al pintor venecià del segle XVIII Antonio Canal (1697-1768)... efectivament el cèlebre "Canaletto", i cercar tots els seus racons de Venècia. Han estat diverses estades que finalment han donat com a fruit una exposició que vaig estrenar fa uns mesos a Cabanelles i que ben aviat es podrà veure en altres indrets de Catalunya (que ja us aniré anunciant puntualment en aquesta web).

No només és una ruta antològica per alguns dels llocs més bonics de la ciutat dels canals, sinó que també esdevé tota una experiència en la gestió d'elements que comparteixen pintura i fotografia. Quasi com si el mateix Canaletto fos avui el nostre mestre en un curs de fotografia.

Novament els amics de l'Associació "Alguema Cultural", m'han proposat si voldria compartir aquesta experiència de fer un viatge de cap de setmana per seguir "Les passes de Canaletto a Venècia" amb un grup no gaire ampli de bons aficionats a la fotografia.

Us atrau la idea? Voleu apuntar-vos? La farem el cap de setmana del divendres 30 de gener al diumenge 1 de febrer de 2015

Per a més informació consulteu aquesta Web d'Alguema cultural

PLACES ESGOTADES!!!

2 comentaris:

alfonso ha dit...


Reconforta regresar a tus páginas y encontrar la excelencia de tus trabajos

· Saludos

· CR · & · LMA ·

Anònim ha dit...

Bella imagen, amiga... Un buen documento visual!
un abrazo

Traducción · Translation · Traduction