divendres, 17 de gener del 2014

Passejant pel fòrum


©Araceli Merino, Parc del Fòrum, Barcelona 2010.
Olympus E-3, Zuiko 9-18

El Fòrum de Barcelona, allà on les línies geomètriques convergeixen cap al mar i on la seducció de l’arquitectura més imaginativa arriba a ser tan poderosa que fa veritablement irresistible l’ús de la càmera. Passejar pel Parc del Fòrum és tota una invitació a la fotografia en el sentit més ampli. Cadascun dels seus espais arquitectònics esdevé alhora l'escenari òptim per a la fotografia social, urbana, de paisatge.... una mena de tot en un que convida a passar-hi llargues estones tot buscant la millor perspectiva, la mirada més original, la més constructiva i arquitectònica, emmarcat per un cel ample i un mar infinit

El proper diumenge dia 26 de gener 2014, de 10h a 13h l'Associació Alguema Cultural m'ha demanat que condueixi una Passejada fotogràfica per alguns dels seus racons més atractius i suggerents, aportant consells tècnics, de composició, etc... tot aprofitant la singular llum hivernal.
Trobareu més informació sobre la passejada (inscripcions, etc...) clicant al WEB de l'Associació Alguema Cultural o bé escrivint al seu Correu Electrònic.

2 comentaris:

Jan Isern ha dit...

Araceli, ja m'han dit que va ser un èxit la passejada pel Fòrum. Per cert, quan sortirà la informació del Taller que faràs per les Bardenas Reales? Se que el fas pel pont del 1 de maig. Tinc moltes ganes de venir-hi.

isabel ha dit...

Doncs jo també en tinc de ganes...serà una passada!

Traducción · Translation · Traduction