diumenge, 1 de desembre del 2013

"Cementiri de Sinera, dues mirades" Exposició al Col·legi Aparelladors de Mataró


© Araceli Merino, Cementiri de Sinera (Arenys de Mar, Maresme) 2012. 
Escultura de Josep llimona (1922) 
Nikon D-800, Nikkor 24-70 

La serena i reflexiva bellesa de les escultures d'artistes de principis de segle XX com Llimona, Vallmitjana, Carcassó, Barrera o Ventura... son el testimoni silenciós dels sovintejats passejos que a principis dels anys 40 Salvador Espriu va fer pel Cementiri d'Arenys de Mar. La contemplació d'aquella llum i aquell silenci en temps de postguerra evoca en el poeta l'essència del paradís perdut. Ha estat resseguint el camí del silenci i la serena claror de Sinera d'on han sortit les "mirades" que us hi proposem. 

Juntament amb la pintora Carme Riera, el proper Divendres 13 de desembre de 2013 a les 19.30 h. inaugurem l' Exposició "Cementiri de Sinera: Damunt la mar en calma, dues mirades" de fotografies i pintures, al Col·legi d'aparelladors de Mataró (carrer Xammar, 63, de Mataró, Maresme), dins del actes de l'Any Espriu, amb motiu del Centenari del naixement de l'escriptor català Salvador Espriu (1913-1985). 

Estarem molt contentes si ens hi acompanyeu. No hi faltarà una copa de cava per celebrar-ho! L'exposició estarà oberta fins el dissabte 4 de gener 2014. La podreu visitar els dijous, divendres i dissabtes de 18.30h a 20.30h L'entrada és sempre gratuita.

6 comentaris:

Joop Zand ha dit...

This is so very good photographed...... wel done Araceli.

Un abrazo, Joop

Emiliano Blanco ha dit...

Casualmente encontré tu blog.
Me gusta mucho tu trabajo. Si no te importa que quedaré por aquí para volver más veces.
Enhorabuena, Araceli.
Un saludo.

ANRAFERA ha dit...

...que buena fotografía Araceli!
Buen encuadre, así como su procesado B/N.
Saludos y buena semana.
Ramón

Merce ha dit...

Como mola ese encuadre Araceli, puufff!!!

Bicos y petons!!!

Llum Sánchez Penalva ha dit...


Benvolguda Araceli, quan de temps... La mostra que ens presentes és un treball "que se'n surt" No sé si encara fas compatible les classes de fotg. amb els viatges per trobar nous escenaris. En qualsevol cas em sent afortunada per tenir el goig de veure les teues obres en una línia de superació constant.
Enhorabona, ets una artista de gran sensibilitat. Et desitqge que continues aconseguint l'exit que tan et mereixes. Una abraçada. LLum

ROSA DE CYAN ha dit...

Seguint aquesta línia també et pot interessar el Cementiri de Sitges, petit, però amb bons monuments funeraris d'estil modernista.
Salut.

Rosa.dC

Traducción · Translation · Traduction