dissabte, 26 de juliol del 2008

Amb el bon temps...

© Araceli Merino, 2008
Olympus E-3 + Zuiko Macro 50 mm 2.0

Amb el bon temps, si ens dediquem a fer un passeig pels diferents Fotoblogs de la xarxa, a gairebé tots hi trobarem un repertori extraordinari de bitxos de tota mena. Malgrat que l'invent tant del microscopi com del telescopi a principis del segle XVII ja ens van permetre conèixer mons inaccessibles a la mirada dels éssers humans fins aleshores, el cert és que 400 anys després no hem perdut ni un bri de la fascinació que genera la contemplació de mons petits com el dels insectes. En definitiva és la fascinació que genera la contemplació de l'espectacle de la natura.

12 comentaris:

Abe Sanchez ha dit...

Acave de descobrir el teu blog i estic enamorat de moltes de les teves fotos.
Tens un gran domini del moment i de la realització.
Seguire el teu treball per a disfrutar-lo.

Félix ha dit...

Una macro muy bien expuesta, aunque estoy seguro de que le vas a sacar mas partido a ese zuiko 50 dicen que es el mejor de su gama.

Pedraforca ha dit...

Un bon moment fotografiat amb delicadesa. El color com la compo estan ben resolts. Bona foto. Jo vaig sovint per Sant Llorenç del Munt i Santa Fe a buscar insectes i flors...

Anònim ha dit...

Amb detall en la mirada, com ha de ser. Molt ben aconseguida. A mi la temàtica de flors i insectes m'agrada molt i aquesta pel color i la postura del insecte està al punt.

Una abraçada

M.TeReSa ha dit...

Aquesta si que va per feina !!!!! l´has captat en el seu moment mes álgic del dia.
Molt ben observada Araceli, et felicito.

Praxis ha dit...

Realment el mon del macro es fascinant i tu l'has ben enxampat a aquest. T'ha quedat de conya i si l'apropes sembla que porti olleres de sol jejeje.... Felicitats!!!

Una abraçada!!!

Anònim ha dit...

Un macro muy potente, si señor! Fotero

PEP ha dit...

Hola Araceli, vaig una mica atabalat de temps, però havia de passar a saludar-te, i com sempre he trobat unes imatges fantàstiques, m'encanten bona feina.
Personalment la recerca i captura de macros d'animalons a mi em fascina !

Bona feina i Bon estiu !
Pep

Anònim ha dit...

Estic de vacances a la costa brava i se m'ha acudit d'entrar a fer-te una visita ràpida a veure que havies penjat... les teves fotos segueixen sent una canya! En seguiràs penjat aquest estiu?
Mònica

TONI ha dit...

Molt be per la instantània, just el moment precís. Tenim el mateix objectiu i és una meravella. Disfruta força és el lo important.
Et passo una adreça per si vols veure fotos macro
http://blog.iespana.es/tonibolea

res ha dit...

bona foto
bon detall
m'agrada
salut!

Pilar Marsà ha dit...

Acabo de descobrir el teu blog arran d'un retrat teu fet pel Martin Gallego. Tens un blog atractiu amb molt de tematica i molt complert, la foto de Beget, preciosa! i aquesta esta molt bé, has captat la instantània al moment precís i ja sabem lo dificil que son aquests "bichillos"
Salutacions cordials.

Traducción · Translation · Traduction