diumenge, 25 de gener del 2009

Pedra gentil

© Araceli Merino, Vallgorguina 2009
Olympus E-3, Zuiko 9-18

Encara avui, particularment en les nits de solstici, esdevé un punt de trobada de bruixes i amants de les ciències ocultes. Durant el dia, en canvi, és un lloc privilegiat del parc natural del Corredor des d'on es pot veure al fons el cim del "Turó de l'home".
En aquell fred matí de gener, la generosa llum i la desfilada triomfal de núvols ens feia comprendre els perquè del nom amb que la tradició ha volgut recordar aquest dolmen, preciós monument megalític situat a prop de Vallgorguina... "Pedra gentil".

diumenge, 18 de gener del 2009

Sol entre núvols

© Araceli Merino, Fontmartina (Montseny) 2009
Olympus E-3, Zuiko 9-18

Potser el títol sencer d'aquesta vista des de Fontmartina (Montseny), podria ser "Sol entre núvols sobre un mar de boira". Des de la muntanya, el garbuix de la quotidianitat es veu lluny com la boira i l'esperit s'eleva cap a la llum.

diumenge, 11 de gener del 2009

Càrregues familiars

© Araceli Merino, Myanmar 2008
Olympus E-510, Zuiko 14-54

Poques vegades tenim ja ocasió de poder veure una gallina com aquesta, assumint ben contenta les seves càrregues familiars. Quina ironia que sigui en un país amb una de les dictadures més tancades del món com Myanmar (Birmània).

dimarts, 6 de gener del 2009

El temps fred vingut...

© Araceli Merino, 2008
Olympus E-3, Zuiko 50-200

... va fer que les llums del darrer matí del 2008 es mostressin lànguides, esbiaixades, com un comiat, convidant-nos al blanc i negre i a la pregària pel temps clar.

Traducción · Translation · Traduction