diumenge, 23 de novembre del 2008

Crepuscle

© Araceli Merino, Badia de Halong (Viernam) 2006
Konica Minolta Dimage A2 (7.2-50.8mm / 1:2.8-3.5 APO)

La badia de Halong, al nord del Vietnam, és un dels racons més bonics del món. Després de contemplar tanta bellesa, poc podíem imaginar aquella tarda que a l’hora del crepuscle aniria a més per convertir-se en una autèntica catarsi fotogràfica. A vegades la realitat supera la ficció.

diumenge, 16 de novembre del 2008

Claustre

© Araceli Merino, Saint Emilion (Aquitània, França) 2008
Olympus E-3 + Zuiko 12-60

Aquell matí indolent, el sol s'estavellava sobre el claustre de l'església de St. Emilion a la Gironda francesa (nord d'Aquitània). Des del campanar, l'encant de les seves formes geomètriques es mostrava de forma generosa alhora que a cada racó es respirava l'esperit de tota la seva història. Fins i tot vam creure sentir algun fragment dels antics cants gregorians que encara semblen ressonar per aquelles sòbries parets, perduts en el temps. Potser, si feu silenci i proveu d'escoltar....

dissabte, 8 de novembre del 2008

Notes d'aigua

© Araceli Merino, 2008
Olympus E-510, Zuiko 50-200, flaix.

Seguint un ritme propi, sinuós, ocasional, imperceptible, les gotes d'aigua van xiulant la seva melodia cristallina, tot fent camí.

diumenge, 2 de novembre del 2008

Nens


© Araceli Merino, Bagan (Myanmar) 2008
Olympus E-510, Zuiko 14-54

Aquí teniu un grup de nens i nenes d'un poblet molt humil de la plana de Bagan a Birmània. No tenen ordinadors, ni videojocs, ni telèfons mòbils, ni reproductors MP3... només una única televisió comunitària al mig del poble on miren els dibuixos animats i alguna peli quan els arriba el corrent elèctric. A la tarda, després del cole, es fan un fart de jugar pels carrers de sorra. Aquella tarda, mentre la presència d'estrangers amb càmeres fotogràfiques va ser la seva distracció, la nostra va ser evocar la infantesa pròpia... que en essència potser no era tant diferent.

Traducción · Translation · Traduction